Meniul zilei în Tenerife: urechi de Jeaninoasă prăjite

Ce credeaţi dragilor, că la tropice e numai plajă, piele bronzată, surf, tenis, palmieri şi blogăreală? Că doar lapte şi miere? 😀 Apăi haideţi să vă arăt partea urâtă a insulei Tenerife, aşa cum o simt eu pe pielea mea.

Aceste arsuri provocate de soarele tropical nu trebuie să vă înspăimânte, pe voi, cei ce veţi veni în insulele Canare. Că doar, puşi în temă aici şi oricum, mai întregi la minte decât mine, vă veţi proteja urechile. Cu loţiune de plajă, nu cu prezervative 😀

Care-i faza cu urechile arse, nu ştiu. Că în viaţa mea nu m-am prăjit tocmai în vârful urechilor, şi am stat muuuult la plajă. Şi de multe ori am fost tunsă cheliuţă, deci fără podoabă capilară care să ţină umbră pavilioanelor. Da’ bag sama că soarele d-aci din Tenerife nu ştie de glumă şi nu se-ncurcă. Cred că lucrează mână-n mână cu producătorii de creme solare. Nemernicul. Sau, doar capul meu e de vină, că nu poartă pălărie în miezul zilei.

Asta este preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru bronzul frumos de pe restul corpului. Bine că aloe e din belşug pe insulă şi funcţionează de 11 ori mai bine decât loţiunile after-sun.

PieS: Dap, ştiu că mi-a crescut părul… aşadar, până la sfârşitul săptămânii, incursiune în „pletele” Jeaninoasei, cu maşina de tuns cumpărată de la indieni.

16 Comentarii