Ultimele ore in Romania. Tenerife, ne intoarcem!

Cam gata cu vacanta in Romania. Adica aproape gata, ca mai avem o zi si jumatate pana decolam spre Tenerife. Maine, luni, mergem in Oltenia, acasa la ai mei, iar marti luam trenul spre Bucuresti, de unde avem biletul de intoarcere. Ne cam incearca ceva emotii legate de grevele din capitala si de modul cum ele ne vor afecta cele cateva ore petrecute acolo, dar, in caz de urgenta, ajungem pe jos la aeroportul Baneasa.

Marti noapte o sa aterizam in Madrid, o sa dormim cateva ore in aeroport, ne vom trezi pe la 06 dimineata si planul este sa facem o excursie de vreo 5 ore prin capitala Spaniei, pana la zborul nostru de legatura catre Tenerife Sur. Nici nu va dati seama cat de nerabdatori suntem sa ajungem inapoi pe insula si sa ne reluam activitatile estivalo-tropicale. Si sa reincepem sa scriem pe blog (Seb, ca Seb, dar eu nu prea am fost in apele mele in aceste 10 zile in Romania si nici cel mai mic chef de scris n-am avut).

PieS: Scuzati lipsa diacriticilor, dar postez de pe calculatorul lui Rambo si n-am rabdare sa caut ca sa schimb tastatura asa cum trebuie.

9 Comentarii