Topless pe plaja Las Vistas din Los Cristianos

Zi liberă, de lenevit la soare cu razele rostogolindu-se pe piele, pe o plajă cu nisip fierbinte, cu valuri mici-mici de Atlantic clipocind în fundal şi cu o carte bună în mâini. Într-un astfel de mega-moment, nimic nu este mai paradisiatic ca un somn de vreo oră pornit dintr-o moţăială cu capul pe carte. Dacă există altceva mai relaxant şi mai plăcut decât moţăiala la soare, pe plajă, daţi-mi de ştire (sexul nu se pune, intră în altă categorie).

Locul: plaja Las Vistas din Los Cristianos

Ceva preţuri: un şezlong cu umbrelă – 6 euro, două şezlonguri şi o umbrelă – 9 euro, să-ţi pui prosopul pe nisip – GRATIS, o halbă mare de bere la terasă – 1,50 euro, mic dejun englezesc – 3 euro, o friptură cu cartofi prăjiţi – 6,50 euro, o îngheţată la cornet cu baton de Kit Kat – 1 euro (e Mc Donald’s lângă plajă), WC pe plajă – GRATIS, duş pe plajă – GRATIS, salvamari îmbrăcaţi în roşu ca-n Baywatch care patrulează cu ATV-ul – GRATIS (deşi e bine să nu fie nevoie de serviciul lor).

Avantaje: duşurile de pe plajă sunt un mare avantaj, că nimic nu este mai enervant ca după o zi perfectă, când mergi spre casă, să te mănânce pielea de la sarea Atlanticului uscată-ţi pe tot corpul. La fel de enervant şi poate şi mai enervant este ca asta să ţi se întâmple după o zi infectă, grozav de imperfectă. Un alt avantaj este nisipul, care nu-i nici fin încât să fie aruncat pe cearşaf la cel mai anemic vânt, nici grunjos ca sarea grunjoasă. Tocmai perfect, cam la fel ca pe Playa del Duque. Apoi, apa oceanului este de albastru deschis iar pe plajă e un centru de scufundări. Cel mai apropiat loc de scufundări este la 100 de metri de mal, se ajunge cu barca pneumatică.

10 Comentarii