Ştiri pe scurt din Tenerife: Vecinii gălăgioşi şi patul pentru musafiri

Sunt mai multe lucruri mărunte pe care le trăim noi pe aici şi cărora nu le-am dedicat posturi speciale, aşa că mai punem o tentaculă la caracatiţa noastră: Ştiri pe scurt din Tenerife.

„Şezlon” de plajă şi de cazat musafirii

De trei săptămâni avem pe balcon sezlong de plajă. Tot de atunci săptămâni Je nu a stat niciun minut la soare pe el, din criză de timp. Plecăm înainte ca soarele să ajungă pe balcon şi venim după apus.

Povestea şezlongului sau a „şezlonului”, cum ar spune un om de afaceri sibian, propritar de ştrand municipal,  e simplă. Nu! Nu l-am cumpărat, nu l-am primit şi nu l-am şterpelit. L-am reciclat din stradă de la bassura. Dintr-o stivă de vreo cinci, acesta e doar puţin ciobit, în rest arată ca nou, cu puţină indulgenţă. Cu o saltea, devine patul ideal pentru musafiri. :))

Italienii şi marocanii ne dau deşteptarea

Avem vecini gălăgioşi. Jos o familie de italieni numeroasă de italieni, care de o vreme e mai liniştită. Credem că a dispărut bunica, pentru că nu ne mai trezim în urletele ei nebune.

Lângă noi e o „celulă” Al-Queda: doi marocani la care cel puţin odată pe săptămână se strâng mai mulţi şi noaptea pe la 3 se iau la ceartă. Din cele mai dulci vise ne trezim ca şi cum am fi în mijlocul unei răpiri. Musai să-i înregistrăm odată. Încă nu s-au bătut.

PS. Bunica nu a dispărut, plecam noi prea devreme de acasă. „Non voglio!!!” urlă nepotul acum, iar bunica încă nu a explodat…

5 Comentarii