Locuri de muncă în Tenerife, de la mica publicitate

De azi vă aducem pe blog anunţurile de la mica publicitate din Diario de Avisos cu ofertele de muncă din Tenerife. Noi ne ţinem să fie rubrică zilnică, da’ dacă nu găsim ziar într-o zi la Squalo sau la Mc Donald’s, vă e clar că dăm skip to next day. 😀

Locurile de muncă pe care le pun azi aici sunt din ziarul de miercuri, 21 aprilie, că aseară n-am găsit în Squalo ziar de pe 22. Acum, cât timp voi citiţi acest post, eu sunt la muncă, pe Playa Duke şi Seb se ocupă de publicarea articolelor pe blog (iar acest articol e scris aseară, cât timp Seb o enerva pe Ciceo).

După cum veţi vedea, dacă daţi click pe poze şi le măriţi, pe insula Tenerife e nevoie de câţiva ospătari, cameriste, grădinari, şoferi pentru maşini oficiale, nu ştiu ce înseamnă asta (post plătit cu 1.500 de euro), bibliotecari şi portari la primărie (asta e clar pentru spanioloi şi canarios) şi vreo câteva sute de posturi ca personal auxiliar în sistemul sanitar, care sunt însă cam fictive, pentru că este vorba defapt de cursuri, la fel cum e şi cu restul anunţurilor, care oferă tot cursuri de calificare pentru diverse meserii, cum ar fi controlor de trafic la aeroport, instalatori, bomberos (pompieri), pentru Guardia Civil, poliţie, instructor auto, ajutor în penitenciar şi educator. Promisiunile sunt mari, dar cred că sunt doar de scos bani aceste cursuri.

No, ce ziceţi, vă coafează?

2 Comentarii