Bienvenidos en Tenerife!

Bun sosit pe noul blog al Jeaninoasei. Care este şi a lui Seb. Care este.

Mari introduceri nu trebuie să fac, ne cam cunoaştem noi unii cu alţii, de nu, ne vom cunoaşte, timp este. Pentru asta am şi pus sub hedăr paginile „Jeaninoasa şi Seb” şi „Cum dai de noi”. Iar pentru cei noi-noi aici, care nu ştiţi care-i treaba cu Tenerife, aveţi pagina „Care-i treaba cu Tenerife” 😀 (la fel, tot sub hedăr). Şi dacă aveţi timp de lectură şi vreţi să ştiţi toată povestea emigrării noastre din Sibiu tocmai la tropice, vă sfătuim cu căldură să daţi click pe categoria „Tenerife” şi să luaţi la ochi toate posturile din februarie şi până acum. Multe şi ilustrate sugestiv.

Apoi, n-aveţi cum să vă încurcaţi pe aici, prin casa emigranţilor în Tenerife, chiar de terminologia s-a schimbat puţin. Vă ştergeţi pe preşul de la intrare şi înţelegeţi voi că „imigrează în” înseamnă să citeşti articolul în continuare, „imigrări” înseamnă numărul de citiri ale articolului, „fă valuri” se referă la comentariile pe care le puteţi lăsa de vă stă pe limbă să spuneţi ceva, „ultimele valuri” – ultimele comentarii, „spuma valurilor” îi desemnează pe cei mai activi comentatori, „cheiţele” sunt cuvintele cheie, „caracatiţe” se referă la categoriile de discuţie iar „cotrobăie după crabi” mins căutare. Hai că-i fun, nu? 😀

În colţul din stânga, imediat sub surferul campion din hedăr, am pus vremea de pe Tenerife, ca să ştiţi de cum intraţi pe blog cum stăm pe insulă. Numai că nu-i prea elocventă pentru San Eugenio -Las Americas (unde stăm noi), singura staţie meteo de pe Tenerifa (sau singura găsită de Seb, nu ştiu, facem cercetări în continuare) este în Santa Cruz, adică în nordul insulei. Unde este, de obicei, umiditatea mai ridicată şi vremea mai rece. Mă rog, pe parcurs vom îmbunătăţi blogul cu alte astfel de uigeturi despre Tenerife, toate chestii folositoare pentru voi, viitori imigranţi în Canare sau doar iubitori de surf şi alte cele.

Hai că nu mă mai lungesc, ce să vă mai tot umplu capul. Ştiţi că de acum în colo va posta şi Seb, v-am mai zis deja. Gata. Atât. Mai am ceva de lucru pe aici şi apoi la somn, că n-am stat locului azi. Buenas noches!

Staţi. Uitasem ce e cel mai important pentru mine. Neapărat să-mi ziceţi cum vi se pare hedărul, ni l-a făcut Alexandra, foarte curând şi ea emigrantă în Tenerife. Alexandra nu ne cunoaşte, nu o cunoaştem, ni l-a făcut  din bunătate mare-mare, şi a zis că nici nu acceptă bani pentru hedăr. Eu i-am promis totuşi 10% din primul contract de publicitate. Şi ea m-a învăţat să gândesc mare. Pa!

17 Comentarii